Επέστρεψε ο Φερέιρα!

Στην διάθεση του Γιώργου Σίμου τέθηκε ξανά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Φελίπε Φερέιρα, αφού σήμερα κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με τον Felipe Souza να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (17/1, 17:15) με τον ΠΑΟΚ.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. O Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (14/1), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ