Με οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώνει το 2022 – Έρχονται μεταγραφές!

Αισιόδοξοι για την νέα χρονιά είναι οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να ολοκληρώνει τη Παρασκευή τις προπονήσεις για το 2022.

Το πρόγραμμα της βδομάδας ξεκίνησε την Τρίτη, όπου οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο γήπεδο, ενώ η τελευταία προπόνηση του έτους θα είναι τη Παρασκευή, όπου θα γίνει οικογενειακό δίτερμα.

Από βδομάδα, ο Πέτρος Γιακουμάκης θα δουλέψει περισσότερο αποδοτικά, καθώς θα επιστρέψουν οι φοιτητές, που έχουν επιστρέψει στις ιδιαίτερες πατρίδες του, ενώ και κάποιοι παίκτες, που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, αναμένεται να επιστρέψουν, μπαίνοντας σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Τώρα, στα μεταγραφικά, το τελευταίο διάστημα οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους ήταν πολλές, με τον ΟΦΑΜ να «κλείνει» με πέντε ποδοσφαιριστές, έναν τερματοφύλακα, έναν παίκτη με εμπειρία που θα κάνει τη διαφορά, ένα αριστερό μπακ, ένα φορ και ένα αριστερό χαφ.

Ο ΟΦΑΜ είναι μια καινούργια ομάδα και ο χρόνος κυλάει υπέρ του και εύχεται το 2023 να παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο και με τις προσθήκες αναμένεται πιο δυνατός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P