Ζήτησαν να αποχωρήσουν Γκέτσι και Γιουκαρής

Δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Αλμυρού το 2023 όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Γκέτσι και ο Ραφαήλ Γιουκαρής, καθώς αμφότεροι, ζήτησαν να αποδεσμευτούν από την ομάδα του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ????????????????????????????????????????, οι δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Ηράκλειο πριν από μερικούς μήνες, αποτελώντας επιλογές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ζήτησαν να αποδεσμευτούν από τον Αλμυρό για να συνεχίσουν σε ομάδες της επιλογής τους.

Η διοίκηση, όπως όλα δείχνουν θα κάνει αποδεκτό το αίτημά τους και τις τελευταίες ημέρες συζητούνται τα διαδικαστικά για να λάβουν τις ελευθέρες τους και αναμένεται σύντομα να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

Ο Αλέξανδρος Γκέτσι αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Αλμυρού και τέσσερα στο Κύπελλο Ελλάδος, μετρώντας συνολικά 788 αγωνιστικά λεπτά και σημειώνοντας έξι γκολ, πέντε στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο.

Ο Ραφαήλ Γιουκαρής, αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια συνολικά, τέσσερα στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο, καταγράφοντας 436 αγωνιστικά λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P