Ντεμπούτο Μ. Σουτζή με ήττα στο Κερατσίνι για τον Αλμυρό!

Με άδεια… χέρια θα επιστρέψει στην Κρήτη ο Αλμυρός, αφού παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την έδρα του Κερατσινίου γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243566″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243566″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αλμυρό αφού μόλις στο 11’ η ομάδα του Γαζίου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γκέτσι να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γαζίου δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί το γκολ και ισοφαρίστηκε από το Κερατσίνι, αφού στο 13’ ο Καλαμβάκης νίκησε τον Χανιωτάκη κάνοντας το 1-1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 19’ αφού ο Βάττης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφήνοντας το Κερατσίνι με παίκτη λιγότερο.

Από εκεί και μετά ο Αλμυρός ανέβασε την απόδοση του πίεσε για το γκολ, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμυρός συνέχισε την πίεση του, σπατάλησε ευκαιρίες, έχοντας και δύο δοκάρια με τους Γκέτσι και Κατσικοκέρη.

Το γκολ για την ομάδα του Γαζίου δεν ερχόταν και η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους, αφού στο 74’ ο Καλαμβόκης και πάλι νίκησε τον Χανιωτάκη κάνοντας το 2-1.

Παρά την πίεση ο Αλμυρός δεν κατάφερε να πετύχει έστω το γκολ της ισοφάρισης γνωρίζοντας μια πικρή ήττα στο Κερατσίνι.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243566″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P