Τεράστια νίκη με ανατροπή για το Ασήμι με… υπογραφή Ξαγοραράκη!

Ένα σπουδαίο τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει το Ασήμι το οποίο επικράτησε με ανατροπή του Αγίου Δημήτριου με 2-1.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235089″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235089″]

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε εξαιρετικό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Για τους φιλοξενούμενους Μανιαδής, Γιάννης Παπαδάκης έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για το 1-0, ενώ για το Ασήμι ο Μακράκης έχασε καλή στιγμή να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο με τον Άγιο Δημήτριο να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι που δεν καταλογίσθηκε υπέρ του.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο ο Άγιος Δημήτριος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ στο 55’ με τον Μπελαδάκη να νικάει τον Κασμερίδη για το 1-0.

Το Ασήμι προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μοναδική στιγμή να κάνει το 1-1, όταν ο Τσαφαντάκης κέρδισε πέναλτι, ο Γιαννουλάκης το εκτέλεσε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μάλιστα στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή.

Αμέσως μετά ο Άγιος Δημήτριος σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία για να κλειδώσει το ματς με τον Παπαδάκη και αφού δεν το κατάφερε το Ασήμι βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Χατζηκωσταντίνου να κάνει το 1-1.

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά στο τελευταίο τέταρτο, με τον Γιάννη Παπαδάκη να χάνει απίθανη ευκαιρία για το 1-2, όταν πέρασε και τον Κασμερίδη και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Το Ασήμι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 83’ με τον Ξαγοραράκη με κοντινή προβολή κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235089″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P