Μ. Ασλαματζίδης: «Πιστεύω στην ομάδα μου – Μοναδικός στόχος η νίκη κόντρα στον Κεραυνό»

Για το ματς με τον Κεραυνό, τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την πορεία του Ποσειδώνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? o Μηνάς Ασλαματζίδης.

Ο νεαρός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το ρόστερ του Κεραυνού, όσο και για τον Αριστομένη Μαυρογιαννάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως ο στόχος του Ποσειδώνα σε κάθε ματς είναι η νίκη.

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του προς το σωματείο, ενώ τόνισε ότι με την επιστροφή της ομάδας μετά την διακοπή, ο Ποσειδώνας θα δείξει καλύτερα στοιχεία.

Για το ματς με τον Κεραυνό: «Αρχικά για αρχή θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα . Σίγουρα η αναμέτρηση με το Κεραυνό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης. Ο Κεραυνός είναι μια σεβαστή ομάδα με αρκετά ταλέντα με προοπτική, εξίσου και ο προπονητής του . Εμείς θα παίξουμε με μοναδικό στόχο την νίκη , όπως σε κάθε ματς ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Η ομάδα έρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα που θεωρώ οι επέτειοι είμασταν εμείς. Η νοοτροπία της ομάδας δεν αλλάζει για κανένα αντίπαλο ή για κανένα κακό αποτέλεσμα αντίστοιχα».

Για την πορεία του Ποσειδώνα: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος στην ανάκαμψη που θα κάνουμε σαν ομάδα, το σύνολο που έχουμε είναι ένα πολύ δυνατό εξίσου και το δίδυμο των προπονητών. Με την διακοπή του πρωταθλήματος θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες και με τον ερχομό του νέου έτους είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε σε όλους τους τομείς. Καλές γιορτές και πάλι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P