Ο Μαν. Βίστης στο πλευρό του Μεν. Μποκέα!

Πέρα από το ποδόσφαιρο, ο Μανώλης Βίστης θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην κοινωνία, με το μέλος της διοίκησης του Αλμυρού να κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Μενέλαου Μποκέα στον Δήμο Μαλεβιζίου,.

Ο πρώην πρόεδρος του Αλμυρού και νυν μέλος της διοίκησης, ο οποίος με τις δράσεις του έχει συμβάλλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Γαζίου και χαίρει άκρας εκτίμησης τόσο από το ποδοσφαιρικό κόσμο, όσο και από τον ευρύτερο χώρο του Ηρακλείου, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του να την κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος του Γαζίου Μενέλαος Μποκέας.

Έτσι ο δήμαρχος του Γαζίου πρόσθεσε μια ισχυρή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του, με τον Μανώλη Βίστη έμπρακτα να έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με τον Μανώλη Βίστη, έναν σταθερά ενεργό κοινωνικά και πολιτικά επιχειρηματία του τόπου μας, μοιραζόμαστε προβληματισμούς της γενιάς μας και το πάθος για το Μαλεβίζι που αλλάζει. Προχωράμε! #μαλεβίζι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P