Με μόλις μια αναμέτρηση ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.
Πιο συγκεκριμένα στις Αγιές Παρασκιές, ο Γιούχτας 2010 έχοντας στο τιμόνι του πλέον τον Βασίλη Μιχελουδάκη, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Ζαρό, προκειμένου να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.
Απέναντι της θα βρει τον Ζαρό. Το σύνολο του Κώστα Παντζαρίδη γέμισε μπαταρίες μιας και είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα και με αρκετή δουλειά θέλει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο την βελτίωση της για να πανηγυρίσει το τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής της αναμέτρησης είναι Σκρεπετός Σ. με βοηθούς τους Κυριακόπουλο Κ., Παπαδοσπυριδάκη Ε.




































































