Ενοχλήσεις για Ντιονίσιο, «φουλάρει» για Πόρο ο Αλμυρός

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, μετά το χθεσινό ρεπό τους, προκειμένου να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πόρο για την 5η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, προετοιμάζονται χωρίς απρόοπτα ή ιδιαίτερα προβλήματα για το εκτός έδρας παιχνίδι, όπου επιθυμούν διακαώς τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Μετά το 7-2 επί του Μοσχάτου, η ψυχολογία είναι στα ύψη, όμως ο στόχος της νίκης κόντρα στον συντοπίτη Πόρο, σίγουρα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαζίου.

Το μοναδικό… αρνητικό για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, οι ενοχλήσεις του Αλβάρο Ντιονίσιο σε δάχτυλο του ποδιού, με τον ίδιο να τις αντιμετώπιζε και στο παιχνίδι με το Μοσχάτο, όμως έσφιξε τα δόντια και αύριο εκτός απροόπτου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Πάντως, ακολουθεί μέρος της προπόνησης, παρά τις ενοχλήσεις και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάτι που θα τον αφήσει στα… πιτς, αν και θα ξεκαθαρίσει πλήρως μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P