«Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα»!

Είναι ο «εγκέφαλος» του Αλμυρού, από αυτόν περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης γνωρίζει ότι όσο έχει αυτόν δεν έχει να φοβηθεί κανένα…

Ο λόγος για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Τι και αν έχει φτάσει στα 39; Ο ίδιος δείχνει ακούραστος και φέτος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα «κουβαλήσει» τον Αλμυρό με όλες τους τις δυναμείς για να τον πάει εκεί που πρέπει και εκεί που έχει βάλει στόχο η ομάδα στην αρχή του καλοκαιριού.

Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ο έμπειρος επιτελικός μέσος κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οδηγεί μαζί με τους συμπαίκτες του τον Αλμυρό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας τρεις νίκες και μόλις μια ήττα.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σίγουρα αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Γαζίου, ωστόσο μέχρι τώρα την μεγάλη διαφορά την κάνει ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο ίδιος βγάζει ένα ηγετικό ρόλο μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και αν το ματς «στραβώσει» για τον Αλμυρό (σ.σ. η ανατροπή με τον Άρη Πετρούπολης), κάτι που βγάζει την σιγουριά σε όλους πως όσο υπάρχει αυτός μέσα στο γήπεδο ο Αλμυρός δεν φοβάται κανένα.

Σε τέσσερα ματς ο αρχηγός του Αλμυρού μετράει τέσσερα γκολ και ασίστ, κάτι που του δίνει τον τίτλο του MVP στους «πορτοκαλί»! Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα θέλουν να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ώστε να κρατήσει τον Αλμυρό εκεί που βρίσκεται σήμερα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P