
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γιούχτα για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟΤ το απόγευμα της Κυριακής στην Μεσσαρά.
Οι «πράσινοι» μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια αναζητούν τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά σε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΑΟΤ στην Μεσσαρά.
Ο Νίκος Σουργιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του με πρωινή προπόνηση στις Αρχάνες το Σάββατο. Αποστολή ο έμπειρος τεχνικός δεν έβγαλε αφού θα πάρει όλους τους διαθέσιμους μαζί του στο Τυμπάκι και λίγο πριν το ματς θα αποφασίσει την 20αδα.
Εκτός πλάνων σίγουρα θα είναι οι Γερακιός, Μπέρκης και Κεφαλούκος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό και άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να φύγουν από την έδρα του ΑΟΤ με το διπλό.