Γ. Χασουράκης: «Επικρατεί άριστο κλίμα – Να δώσουμε το 100% με το Λίντο»

Για το παιχνίδι με το Ασήμι, της επόμενης αγωνιστικής με το Λίντο αλλά και για την πορεία της Αγίας Βαρβάρας στο πρωτάθλημα, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Χασουράκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως παρά τις απουσίες, η ομάδα του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο έκανε ένα καλό παιχνίδι, ενώ για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Λίντο, τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

Τέλος, για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας ανέφερε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με το Ασήμι τόνισε: «Παρόλο τις απουσίες που είχε η ομάδα καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε δίκαια ένα δύσκολο αντίπαλο που μας έδωσε ψυχολογία για την συνέχεια».

Όσον αφορά το Λίντο τόνισε: «Η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με το Λίντο γίνετε μακριά από το γήπεδο μας λόγο ανακατασκευής του, όμως αυτό δεν θα μας επηρεάσει και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την νίκη.

Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά στόχος μας είναι μέσα από καλό ποδόσφαιρο να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνετε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για την πορεία της Αγίας Βαρβάρας σημείωσε: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής με συνεχόμενα ντέρμπι. Επικρατεί άριστο κλίμα μέσα στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε περισσότερο και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

[jsPlayerProfile player_id =”194624″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P