Η «δίψα» του κόσμου, δείχνει τη δυναμική του

Παλιές καλές εποχές, δοξασμένες, θυμούνται και λησμονούν πλέον άπαντες στον Άγιο Νικόλαο, με την ελπίδα και την πίστη, να ζήσουν αντίστοιχες επιτυχίες, καθώς η «δίψα» που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα, μπορεί να αποτελέσει την «αφετηρία» για μία νέα «χρυσή» εποχή.

Ο ΑΟΑΝ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρίσκεται στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, αποτελώντας τον μοναδικό (!) εκπρόσωπο του Κρητικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση, κάτι που του «φορτώνει» ευθύνες, να συνεχίσει να «διαφημίζει» το ποδόσφαιρο του νησιού.

Για να φτάσει μέχρι εκεί, έπρεπε να ξεπεράσει τα εμπόδια της Νίκης Βόλου, της Επισκοπής, του Αλμυρού, όλα τα παιχνίδια σ’ ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, με τον κόσμο να «σπρώχνει» την ομάδα και οι ποδοσφαιριστές να τους επιβραβεύουν με νίκες-προκρίσεις απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Στο πρωτάθλημα, έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές, ο ΑΟΑΝ αγωνίστηκε δύο φορές εκτός έδρας με Άγιο Ιερόθεο και Μοσχάτο και μία εντός με Θύελλα Ραφήνας. Σε όλα τα παιχνίδια, εντός ή εκτός, είχε την συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, που εντός έδρας κατέκλυσε το Δημοτικό Στάδιο, ενώ εκτός έδρας, απαριθμούσε περισσότερους από 50-60 φιλάθλους, εκ των οποίων αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν ακτοπλοϊκώς να ακολουθήσουν την ομάδα.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει και την «δίψα» των φίλων της ομάδας, μία «δίψα» που δείχνει τη δυναμική και πλέον «περνάει» και στα αποδυτήρια, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που οι βασικοί πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές, «παίζουν» και για τον κόσμο, που βρίσκεται συνεχώς εκεί.

Άξιο αναφοράς το γεγονός, πως ήδη περισσότεροι από 50 φίλοι της ομάδας, έχουν «κλείσει» θέση για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που θα διεξαχθεί στις Σέρρες, βέβαια έως τότε μεσολαβούν τα παιχνίδια με Εθνικό Πειραιώς (εντός) και Μαρκό (εκτός), στα οποία οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου, θα πρέπει να «ζεστάνουν» ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P