Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Τύλισο και Ασήμι!

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Τύλισος και Ασήμι στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234935″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234935″]

Η Τύλισος μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 5′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Βανγκέλι σέντραρε και ο Μιχελουδάκης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κασμερίδη κάνοντας το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αφού το δυνατό παιχνίδι και οι «μάχες» στο κέντρο ήταν αυτές που ξεχώριζαν. Το Ασήμι στο 43′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Πέτρο Τσαϊνη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιανναδάκη κάνοντας το 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με το παιχνίδι να θυμίζει ντέρμπι με τις μονομαχίες να είναι αυτές που ξεχώριζαν αντί για φάσεις. Όσο περνούσε η ώρα η Τύλισος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να κάνει την μεγάλη φάση στα καρέ του Κασμερίδη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 78′ όταν το Ασήμι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαϊνη. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό πήραν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μάτσα, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το Ασήμι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κρατούσε το 1-1 και στο 94′ ο Κασμερίδης είπε «όχι» στο σουτ του Μιχελουδάκη με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234935″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P