Με 23άδα στο Τυμπάκι ο Αλμυρός

Τους 23 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή για το πρώτο ηρακλειώτικο ντέρμπι της σεζόν 2022-23, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, επιλέγοντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Ο Αλμυρός, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι (15:00 στο Τυμπάκι) με τον έμπειρο τεχνικό μετά το τέλος της, να ανακοινώνει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Μεσσαρά, ενώ η τελική 20άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την σέντρα.

Στην αποστολή μετέχει και ο Νίκος Κατσικοκέρης, που δείχνει να ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μπάνβο, Γκόγκος και Αντωνίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στην αποστολή, μετέχουν οι: Αγαπάκης, Ντιονίσιο, Κοκολογιαννάκης, Τζαγκαράκης, Χανιωτάκης, Χαϊντίνι, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Πατινιώτης, Παγώνης, Ξενοκτιστάκης, Νικολάου, Ενγκουέμ, Μπουρσέλης, Μάγκας, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Θεοδωρόπουλος, Γκέτσι, Γιουκαρής, Βουϊδάσκης και Βαρβεράκης.

Στη σημερινή προπόνηση, μετείχε και ο Γιάννης Σπυριδάκης, ένα παιδί που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμάνια, ενώ πριν «μετακομίσει» στην κεντρική Ευρώπη, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα αποτελέσει τη πρώτη προσθήκη ενόψει Ιανουαρίου ή εάν απλά μετέχει στις προπονήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P