Χαρ. Καπετανάκης: «Περιμένουμε μια καλή ατμόσφαιρα – Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο»

Για το θετικό ξεκίνημα του Αλόγου αλλά και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Τηγανίτη, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Χάρης Καπετανάκης.

Ο τερματοφύλακας του Αλόγου Μαλεβιζίου, αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Ερμή Ατσαλένιου τονίζοντας ότι κρατάνε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να διορθώσουν ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Τηγανίτη λέγοντας ότι είναι μια καλή ομάδα που χαίρεται το ποδόσφαιρο. Μάλιστα έκανε λόγο και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σίγουρα κάναμε ένα καλό ξεκίνημα χωρίς βέβαια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κρατάμε ωστόσο τους τρεις βαθμούς, την καλή αρχή και από εδώ και πέρα πάμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο φτιάχνοντας μέσα από τις προπονήσεις κάποια πράγματα που δεν δείξαμε.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Τηγανίτης είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Περιμένουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε καλούς φίλους. Εύχομαι στον Τηγανίτη πάνω από όλα ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και να κάνουν την πορεία που θέλουν. Εύχομαι να έχει πάντα αυτή την ωραία και τρελή ατμόσφαιρα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P