Γ. Συμιανάκης: «Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το καλύτερο – Θα έχει κίνητρο η Δαμάστα με το νέο προπονητή»

Για την πορεία του Ποσειδώνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και το παιχνίδι με την Δαμάστα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? o Γιάννης Συμιανάκης.

Ο έμπειρος μέσος χαρακτήρισε καλή την πορεία του Ποσειδώνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία. Ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε το σωματείο να είχε περισσότερους βαθμούς με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, αλλά η κατηγορία δεν αφήνει περιθώρια σε λάθη.

Παράλληλα για το ματς της Κυριακής ο Γιάννης Συμιανάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο της Δαμάστας, ενώ έδωσε έμφαση στην αλλαγή προπονητή που δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα για την πορεία ανέφερε:  «Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα βάση της βαθμολογίας νομίζω είναι καλή αν αναλογιστούμε ότι είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Βέβαια θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς ακόμα με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει αλλά η κατηγορία δεν αφήνει πολλά περιθώρια και ότι λάθος κάνουμε το πληρώνουμε. Θεωρώ με την δουλειά στην προπόνηση θα προσπαθήσουμε ν το λύσουμε αυτό το κομμάτι και να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

Για το ματς με την Δαμάστα: «Για το ματς της Κυριακής παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και αυτό το κάνει αυτόματα δύσκολο το παιχνίδι. Στην Δαμάστα έγινε και η αλλαγή προπονητή και οι παίκτες θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P