
Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή του Δημήτρη Κόκκινου στην Δαμάστα.
Προπονητής της Δαμάστας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κόκκινος, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας το βράδυ της Τετάρτης.
Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα είχε την πρώτη του συνάντηση σήμερα με τους ποδοσφαιριστές κάνοντας παράλληλα και προπόνηση. Η παρουσίαση του νέου προπονητή έγινε από τον πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη.
Συμφώνησε με Δ. Κόκκινο η Δαμάστα – Σήμερα η πρώτη του προπόνηση
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Δημήτρη Κόκκινο. Ο έμπειρος τεχνικός θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι.
Ο νέος μας τεχνικός αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο γήπεδο της Δαμάστας. Σύσσωμο το ΔΣ του Α.Ο. Δαμάστας καλωσορίζει στην οικογένεια της Δαμάστας τον νέο μας προπονητή Δημήτρη Κόκκινο».