Γ. Χατζησεβαστός: «Στόχος μας η γρήγορη παραμονή» (vid)

Τι δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και ο Σάκης Οζούνογλου για την πρεμιέρα του Πόρου.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ξεκινάει την Κυριακή (13/11) τη φετινή… περιπέτεια του στη Γ’ Εθνική και πρώτος αντίπαλος είναι η Αγία Παρασκευή. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός τόνισε ότι το σύνολο του θέλει τη νίκη, ενώ στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Αναλυτικά:

«Επιτέλους ξεκινάμε σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα, με φιλοδοξίες και πάρα πολύ καλή επιθετικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ, πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και πιστεύω να το κερδίσουμε έστω και δύσκολα.

Η έδρα δίνει ένα αβαντάζ αν και δεν θα παίξουν τόσο μεγάλο ρόλο οι έδρες. Κάναμε ένα πάντρεμα έμπειρων και νεαρών παικτών, καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα να γίνουμε ομάδα, να το δείξουμε αυτό και στα επίσημα.

Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή, να χαρούμε τα παιχνίδια και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά. Σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100%. Ο κόσμος του Πόρου είναι πάντα κοντά στην ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας και φέτος».

Ο Σάκης Ουζούνογλου από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ανέφερε ότι «κουραστήκαμε όλοι όλο αυτό το πολύ μεγάλο διάστημα της αναμονής, την Κυριακή (13/11) έχουμε το πρώτο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος, θα προσπαθήσουμε το κερδίσουμε.

Είναι από τους πιο δυνατούς ομίλους της κατηγορίας, έχει καλές και ποιοτικές ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα  βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί γρήγορα, έχουμε κάνει ένα πρότζεκτ με νεαρά και κάποια πιο έμπειρα παιδιά που ήρθαμε να βοηθήσουμε, συν τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι. Να σωθούμε γρήγορα και μετά να παίξει η ομάδα το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί να παίξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P