Ήττα στην «OPAP Arena» για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πλήρωσε το κακό δεκάλεπτο και την απόφαση Κουτσιαύτη για πέναλτι στο 6ο λεπτό γνωρίζοντας την ήττα στην «OPAP Arena» με 3-0 από την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Super League.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”208945″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”208945″]

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι και δέχτηκε από το πρώτο λεπτό πίεση από την Ένωση, η οποία στα πρώτα τρία λεπτά είχε εκτελέσει τρία κόρνερ, ωστόσο η άμυνα του Όμιλου ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 6ο λεπτό ο Κουτσιαύτης «ανακάλυψε» πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεγιάδο πάνω στον Άμραμπαντ, εξοργίζοντας τους παίκτες του ΟΦΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και κατάφερε να νικήσει τον Μανδά κάνοντας νωρίς το 1-0.

Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 11ο λεπτό δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Μάνταλος σέντραρε, ο Γκατσίνοβιτς «τρύπωσε» στην καρδιά της άμυνας και με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία να ξανά μπει στο παιχνίδι, όταν ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε κόρνερ, βρήκε τον Γκερέρο, ο οποίος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο ρυθμός όσο κυλούσε η ώρα έπεφτε με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν σπουδαίες ευκαιρίες, εκτός από κάτι μακρινά σουτ. Για την ΑΕΚ απείλησε ο Πινέδα, ενώ για τον ΟΦΗ ο Γκερέρο, όμως κανένα από τα δύο δεν βρήκαν δίχτυα.

Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή όσο πλησίαζε το φινάλε του ημιχρόνου, χάνοντας μια ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 43ο λεπτό, με τον Μπαλογιάννη να σουτάρει από μακριά και τον Αθανασιάδη να διώχνει με τις γροθιές. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου με την Ένωση να πηγαίνει με το υπέρ της 2-0 στα αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ άρχισε με ευκαιρία και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκατσίνοβιτς να βρίσκεται μέσα στην περιοχή να σουτάρει και τον Λάρσον να βάζει την κόντρα πριν πάει η μπάλα στην εστία του Μανδά.

Η Ένωση με την συμπλήρωση μιας ώρας ποδοσφαίρου κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν ο Πινέδα σέντραρε, ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε πάσα με το κεφάλι στο Μάνταλο με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει με κεφαλιά για το 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έφτασε μια… ανάσα από το 4-0, όμως ο Μανδάς και στις δύο περιπτώσεις (Άμπραμπαντ – Σιντιμπέ) έδιωξε τον κίνδυνο.

Το σκορ δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με 3-0 και τον ΟΦΗ να κρατάει μόνο την επιστροφή του Νέιρα στην δράση μετά από 3 μήνες και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”208945″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P