
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στο Μαρκό, αλλά και τον δυνατό όμιλο που συμμετέχει ο Γιούχτας μίλησε στο ????????????????????????????????????????, ο Γιώργος Κόλλιας.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «πράσινων», εξέφρασε την ικανοποίηση του που αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι οι τρεις βαθμοί για να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στον όμιλο που βρίσκεται ο Γιούχτας τονίζοντας ότι φέτος θυμίζει καλές παλιές εποχές Γ’ Εθνικής με παραδοσιακά καλές ομάδες.
Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Μακρό: «Επιτέλους έφτασε η στιγμή της έναρξης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα παίξουμε μετά από καιρό επίσημο παιχνίδι. Εμείς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας το Μαρκό. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».
Για τον όμιλο που συμμετέχει ο Γιούχτας: «Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς, απαρτίζεται από πολλές και ποιοτικές ομάδες. Νομίζω πως θυμίζει καλές εποχές Γ Εθνικής. Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό και η στιγμή έφτασε. Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε».