Σπουδαίο τρίποντο για ΠΑΟΚ με Κανδηλάκη

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 1-0 του ΑΝθεστίωνα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ με χρυσό σκόρερ τον Μάνο Κανδηλάκη απο το πρώτο ημίχρονο. Έσπασε το σερί της ομάδας του Θραψανού, στο 0-0 ο ΠΟΑ με Ρωμανό και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234860″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234860″]

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός, απείλησε για πρώτη φορά στο 5’ με τον Κουράκη, όμως ο Χρονάκης απέκρουσε, όπως επίσης και στο 14’ σε προσπάθεια του Γαρεφαλάκη και πάλι ο έμπειρος πορτιέρο είπε… όχι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ανωγειανάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο πολύπειρος Κανδηλάκης με εναέρια προβολή, «νίκησε» τον Χρονάκη, κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 21’ πάλι με τον Κουράκη, έχασε μία ακόμα ευκαιρία.

Στο 42’ οι «ασπρόμαυροι» ανάγκασαν τον Χρονάκη να αποσοβήσει τον κίνδυνο και πάλι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ανωγειανάκη, ενώ στο 45’ ο Μεταξάκης με καρφωτή κεφαλιά, δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Χρονάκη που έκανε μια ακόμα σημαντική επέμβαση.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και δημιούργησε προυποθέσεις και για άλλα γκολ, χωρίς όμως να το πετυχαίνει.

Στο 46’ ο Κουράκης αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 54’ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπερνίκου να απειλεί αλλά ο Βλαχάκης να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 59’ ο Σεραφειμίδης βρήκε ωραία τον Κεφάκη, αλλά αυτός αστόχησε και στο 60’ ο Κουράκης ανάγκασε εκ νέου τον Χρονάκη σε μεγάλη επέμβαση και στην επαναφορά ο Μεταξάκης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62’ νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ με τον Ανωγειανάκη να εκτελεί κόρνερ και τον Κανδηλάκη με το κεφάλι να αστοχεί, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χρηστάκης σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο φινάλε, τόσο ο ΠΑΟΚ (88’) όσο και ο Ανθεστίων (91’) ζήτησαν πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω σε Μεμοτσέλα και Χρηστάκη αντίστοιχα, χωρίς όμως να υποδεικνύεται κάποια παράβαση. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234860″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P