
Το τρίτο… τρίποντο στην χρονιά θέλει ο Ανθεστίωνας κόντρα στον Ρωμανό το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στον Ρωμανό, θέλοντας να κάνει το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης.
Έτσι η διοίκηση θέλει τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης στο γήπεδο του Θραψανού ώστε να… σπρώξει την ομάδα για το τρίποντο.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εργάσιμη μέρα, όχι και η πιο εύκολη ώρα, αλλά το καθήκον μας καλεί!
Ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού αγωνίζεται αύριο Τετάρτη (2/11, 15:30) για πρώτη φορά στο «σπίτι» του!
Το παιχνίδι με τον Ρωμανό για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, είναι η αφετηρία των εντός έδρας αγώνων για την σεζόν 2022-2023 και όλοι πρέπει να είμαστε εκεί.
Θα βρούμε τον τρόπο να «ξεκλέψουμε» λίγο χρόνο και να βρεθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας.
Το ραντεβού μας αύριο, είναι εκεί που έχουμε ζήσει σπουδαίες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί, μια «γροθιά» για την ομάδα του χωριού μας!
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, 15:30 μ.μ. Ανθεστίων vs Ρωμανός. Γήπεδο Θραψανού».