Μ. Καουκάκης: «Τα δύο γκολ με κάνουν να θέλω να πετύχω πολλά πράγματα με τον Ποσειδώνα»

Για τα δύο γκολ που πέτυχε και χάρισε την ιστορική νίκη στον Ποσειδώνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Καουκάκης.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο έμπειρος επιθετικός, αφού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ποσειδώνα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ χαρίζοντας το πρώτο… τρίποντο στην ομάδα του με την επιστροφή της στην κατηγορία.

Ο ίδιος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? και αναφέρθηκε για την σημασία της πρεμιέρας που ήρθε με νίκη, για τα δύο γκολ που πέτυχε, τους στόχους του Ποσειδώνα, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον συμπαίκτη του, Ζαχάρη Μαραθιανό.

Για την ιστορική πρεμιέρα του Ποσειδώνα: “Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος , είχε μεγάλη σημασία για όσους αγωνιζόμαστε φέτος με τη φανέλα του Ποσειδώνα. Μια ομάδα με ποδοσφαιρική ιστορία όχι μόνο στο δικό μας νόμο αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.  Είναι λοιπόν σημαντικό που η επιστροφή στην Α1 κατηγορία συνδυάστηκε με νίκη και τους 3 βαθμούς”.

Για τα γκολ που πέτυχε: “Είναι αλήθεια ότι το συναίσθημα όταν βάζεις και 2 προσωπικά γκολ και κερδίζει η ομάδα σου και στη πρώτη αγωνιστική είναι πολύ ωραίο και σε κάνει να θες να πετύχεις πράγματα με την ομάδα. Αυτό νιώθω εγώ αλλά κυρίως θα πω όσο κλισέ και αν ακούγετε ότι τίποτα δε θα είχε γίνει αν όλα αυτά δεν ξεκινούσαν από τα αποδυτήρια. Είμαστε μια ομάδα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Για τους στόχους του Ποσειδώνα: “Γι’ αυτό το κομμάτι δε θα πω ούτε για σωτηρία ,ούτε για 5αδες , ούτε πρωταθλήματα γιατί όλα αυτά φαίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στις δηλώσεις .Είμαστε παίχτες που έχουμε πολύ όρεξη , πολύ διάθεση , έχουμε κάνει καλή προετοιμασία , έχουμε ένα προπονητικό team και μια διοίκηση που μας στηρίζει και είναι κοντά μέσω άρα εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι φέτος να σταθούμε στο ύψος του μεγέθους της ιστορίας του ποσειδωνα και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά”.

Τα περαστικά στον Ζαχάρη Μαραθιανό: “Τέλος θέλω να πω , και να κλείσω με αυτό , στο τραυματισμό του συμπαίκτη μας μαραθιανου , να είναι δυνατός και ότι το περιμένουμε γερό και δυνατό πάλι κοντά μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P