Αντιδρούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ Krites4 αλλά και το Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών, αντιδρούν για την εικόνα που εμφανίζουν οι «μελανόλευκοι» ζητούν από τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οι Krites 4 στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Κύριοι αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας!

Από τον περασμένο Μάρτιο μας μιλάτε για μια ανέτοιμη ομάδα και μια ομάδα που χρειάζεται δουλειά.

Σταματήστε πλέον να μας λέτε για στιγμές, προσπάθειες, χαμένους δρόμους κλπ γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να φέρνετε σε διχόνοια τον κόσμο του ΟΦΗ!

Σταματήστε αυτή την παρωδία κάθε σαββατοκύριακο. Στηρίζουμε το πρότζεκτ και την προσπάθεια που κάνετε για να γιγαντώσετε τον ΟΦΗ όπως αναφέρετε αλλά το αγωνιστικό κομμάτι έχει φτάσει στο απροχώρητο, σταματήστε επιτέλους αυτή την κατρακύλα.

Η ανοχή τέλος. Σεβασμός στον κόσμο.

Krites4».

Ενώ το Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Άλλαξε ο χρόνος αλλά δυστυχώς όχι η συνήθεια.

Άλλη μια αγωνιστική τα ίδια, άλλη μια αγωνιστική που περιμένουμε να δούμε την βελτίωση και τα πράγματα που υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν αλλά και πάλι τίποτα. Μηδέν πάθος, μηδέν αγωνιστικότητα, μηδέν αποτέλεσμα.

Και φυσικά κάποιοι έχουν το αλάθητο του πάπα.

Ας κάνουμε ένα απολογισμό του 2020 (επειδή σε κάποιους αρέσουν τα στατιστικά) όπου σε 33 παιχνίδια είχαμε 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 19 ήττες, με 32 γκολ υπέρ και 54 κατά (μαζί με τις στατικές φάσεις).

Φυσικά μιλάμε για δυο διαφορετικά πρωταθλήματα αλλά η παράδοση καλά κρατεί!

Οι βελτιώσεις φαίνονται στο γήπεδο και όχι στις δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα!

ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ! Δεν ζητάμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P