Super League: Δοκιμάζεται στη Λαμία ο Άρης, κόντρα στον Ατρόμητο ο Βόλος!

Με δύο ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Άρη να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία και τον Βόλο να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας(17:15) ο Βόλος ο οποίος προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο ο οποίος αγνοεί τη χαρά της νίκης για 4 παιχνίδια, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο τελευταίο χρονιά ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι πάντως παρά το μεγάλο αρνητικό σερί με ενδεχόμενη νίκη προσπερνάει τον Αστέρα και ανεβαίνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας(19:15) η τελευταία Λαμία υποδέχεται τον 2ο Άρη με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στο τρίποντο ούτως ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η Λαμία η οποία έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στα πρώτα 10 παιχνίδια που έχει δώσει θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει για να μην χάσει από νωρίς το…τρένο της σωτηρίας.

Τα πρόγραμμα της ημέρας:

[wpse_matches competition=566 cdate=”2021-01-04″]

Η βαθμολογία της Super League:

[wpse_standing competition=”566″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P