Φιλική νίκη για τον Πόρο κόντρα στον Ερογτέλη (pics)

Ο Πόρος κατάφερε να κερδίσει σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μαρτινέγκο το μεσημέρι του Σαββάτου τον Εργοτέλη με 6-0.

Γιάννης Χατζησεβαστός και Γιώργος Βλατάς, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της πορείας των ομάδων τους μέχρι να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις (Ο Εργοτέλης είχε ρεπό στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, ο Πόρος περιμένει την σέντρα της Γ’ Εθνικής).

Για την ιστορία της αναμέτρησης ο Άγγελος Καστελλιανάκης ήταν σε εξαιρετική ημέρα και κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα, ενώ εντυπωσιακό ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημο έκανε ο Γροσδάνης που σκόραρε κόντρα στους κιτρινόμαυρους. Το τελικό αποτέλεσμα για το 6-0 έγραψε ο Δημήτρης Πακιουφάκης.

Ο Πόρος έδειξε ιδιαίτερα σοβαρός και ανεβασμένος για την σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ ο Εργοτέλης όπως είναι φυσιολογικό χρειάζεται δουλειά και υπομονή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Γκούγκα, Τσέρος, Μερκουλίδης, Ντάγια, Σφακιανάκης, Κατσαβούνης, Κουτάντος, Σαμπροβαλάκης, Ντίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Μυλωνάκης, Αλεξανδράκης, Μαυροειδής, Τσιάτσιος, Κατσούρι, Πάλα, Βασιλάκης, Σπανάκης, Κτιστάκης, Σκούρας.

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης (58′ Τσαλαπατάνης), Νάκας, Μπάμπης (35′ λ.τ. Καλαϊτζάκης), Πολ, Παπαδομιχελάκης (58′ Μαγάκης), Καλαμιώτης, Ουζούνογλου (58′ Μεχμετάϊ), Πακιουφάκης, Ριζάκης (46′ Ζούζουλας), Γροσδάνης (58′ Ρέππας), Καστελλιανάκης (58′ Ξυλούρης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P