Μαν. Σκύβαλος: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής»

Στην επίσημη σελίδα του ΑΟΑΝ μίλησε ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Σκύβαλος για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Αλμυρό.

Ένα μεγάλο παιχνίδι, αναμένεται να διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (20/10) στον Άγιο Νικόλαο ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Αλμυρό για τη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει πως πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τη προσπάθεια του για τη πρόκριση στην φάση των «16».

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Απέναντι μας αυτή τη φορά έχουμε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας όπως ο Αλμυρός, όμως θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρόκειται για ένα ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρο προπονητή και αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Η αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι σημαντικό για κάθε ομάδα της Γ’ εθνικής να βρίσκεται στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε για έναν ακόμη αγώνα δίπλα μας να μας υποστηρίξει και να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P