Ο χρόνος σύμμαχος στον ΟΦΑΜ – Νέο φιλικό το Σάββατο (15/10)

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΑΜ για τη νέα σεζόν με κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα απουσιάζουν κάποια βασικά στελέχη, για διάφορους λόγους, ωστόσο η συμμετοχή στις προπονήσεις παραμένει υψηλή, με έντονο το νεανικό στοιχείο.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη χθεσινή προπόνηση, συμμετείχαν 15 ποδοσφαιριστές, με τους 14 από αυτούς να είναι γεννηθείς μέχρι το 2000, δείγμα πως στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας στηρίζονται και στα νέα παιδιά.

Από κει και πέρα, απουσιάζουν και οι Διαλυνάς, Κουντουράκης και Παπάς, με τον πρώτο να επιστρέφει σε δύο βδομάδες, τον δεύτερο να περιμένει την διάγνωση των γιατρών για τον τραυματισμό του, ενώ ο τρίτος από Τρίτη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η αναζήτηση συνεχίζεται και έχει επικεντρωθεί σε τρεις θέσεις: ενός στόπερ, ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, ούτως ώστε να συμπληρωθούν τα κομμάτια που λείπουν και να «κλείσει» και τυπικά το ρόστερ.

Ο χρόνος λειτουργεί ως σύμμαχος για τον ΟΦΑΜ, καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα και το Σάββατο θα δώσει ένα νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τους Κουνάνους στις Αγ. Παρασκιές στις 18:30, ενώ τη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ένα νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μαραθώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P