Πανέτοιμος για ακόμα μία πρόκριση ο Αλμυρός!

Χωρίς νέα προβλήματα ή απρόοπτα ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί τη προετοιμασία του ο Αλμυρός για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 4ης φάσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, προπονήθηκαν κανονικά σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Γαζίου, ο Μπάνβο εκδόθηκε το δελτίο του και υπολογίζεται κανονικά, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Ξενοκτιστάκης-Γκέτσι.

Στον Αλμυρό, υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη-πρόκριση, θέλοντας να προχωρήσουν στον θεσμό για να μπορέσουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα «πόδια» τους λόγω και της μη έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε, νωρίτερα σήμερα έγινε και η κλήρωση της 5ης φάσης, όπου ο Αλμυρός εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Πανθρακικό, θα κληθεί να μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ.

Ο αγώνας Αλμυρός-Πανθρακικός, θα μεταδοθεί ζωντανά και λεπτό προς λεπτό με εικόνα και ήχο από το γήπεδο του Γαζίου, σε περιγραφή του Τάσου Βαρδάκη και σχολιασμό του Μάριου Σηφάκη.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Θεοδωρόπουλος Θανάσης, Γκόγκος Ανέστης, Χανιωτάκης Γιώργος, Βουϊδάσκης Μάνος, Κοιλιάρας Γιάννης, Αλμπέρτο Ζακ Ενγκουέμ, Μπουρσέλης Αντώνης, Βαρβεράκης Γιάννης, Νικολάου Οδυσσέας, Γιουκαρής Ραφαήλ, Φραγκουλάκης Μιχάλης, Πιερτζιάκομι Λεόν, Ντιονίσιο Άλβαρο, Αντωνίου Χρήστος, Χαϊντίνι Άγγελος, Κατσικοκέρης Νίκος, Αγαπάκης Γιώργος, Μάγκας Αντώνης, Τζαγκαράκης Δημήτριος, Πατινιώτης Θανάσης, Παγώνης Αναστάσιος, Μπάνβο Άντερσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P