ΟΦΗ

Αποθεραπεία στον ΟΦΗ- Ατομικό για Μπουζούκη

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Αποθεραπεία στον ΟΦΗ- Ατομικό για Μπουζούκη

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (10/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Χουάν Νέιρα να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο, Τρίτη (11/10), οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (12/10) στις 10:30.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα