Μαν. Βουϊδάσκης: «Η ομάδα διαθέτει ποιότητα, να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, παραχώρησε ο Μάνος Βουϊδάσκης, ο οποίος υποστήριξε ότι μέσα από την ομάδα του Γαζίου που έχει υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους, είναι ευκαιρία για εκείνον να βελτιωθεί και να ανέβει επίπεδο.

Ο νεαρός αμυντικογενής κεντρώος αποκτήθηκε από τον Αλμυρό, αποτελώντας μία ακόμα προσθήκη με το βλέμμα στο… μέλλον, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως θέλει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο το Λίντο όσο και τον Εργοτέλη.

Για την απόφασή του να επιλέξει τον Αλμυρό, αρχικά ανέφερε: «Θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή του Αλμυρού, καθώς είναι μία ομάδα που έχει υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους για τους οποίους θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Μέσα από αυτήν την ευκαιρία, θα μπορέσω να εξελιχθώ και εγώ ατομικά σαν ποδοσφαιριστής, κάνοντας το επόμενο βήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ακαδημία του Λίντο αλλά και την ομάδα του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία και για ότι μου προσέφεραν».

Για το γεγονός πως στη θέση του, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πρόσθεσε: «το ζητούμενο είναι να εξελιχθώ και ‘γω ποδοσφαιρικά, η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα μπορέσω και ‘γω να μάθω πράγματα και να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος».

Τέλος, για τους Ζερβίδη, Βαρβεράκη και Τζαγκαράκη με τους οποίους έχει συνυπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν, ανέφερε: «για μένα είναι σημαντικό πως υπάρχουν στην ομάδα γνώριμα πρόσωπα, τα οποία θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου και με τον τρόπο τους με κάνουν να νιώθω ήδη πιο οικεία μέσα στο σύνολο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P