Χρ. Βασίλακης: «Δεν αντέχουμε άλλο, βρείτε λύση σύντομα»

Την αγανάκτηση του με όλα αυτά που γίνονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαρίπας, Χρήστος Βασιλάκης.

Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε στο οικοδόμημα που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει σοβαρό πρόβλημα από την έλλειψη παραγόντων, οι οποίοι πληρώνουν όπως τονίζει τη…νύφη σε όλα αυτά που γίνονται.

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι οι παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό δεν αντέχουν την κατάσταση αυτή και ζητάει από τους ειδικούς να βρουν άμεσα λύση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γύρω γύρω όλοι και στη μέση οι παράγοντες. Είναι κοινά αποδεκτή διαπίστωση και παραδοχή ότι το οικοδόμημα που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει σοβαρό πρόβλημα από την έλλειψη των παραγόντων εκείνων που θα βγουν δυναμικά μπροστά και θα εμπνεύσουν και θα προσελκύσουν και άλλους ώστε να μπορούν να σχηματίζονται διοικήσεις που θα λειτουργούν τις ομάδες.

Όλοι οι συντελεστές είναι άκρως απαραίτητοι (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, γυμναστές, φροντιστές, φίλαθλοι, παράγοντες) και επιτελούν από τη θέση τους μεγάλο έργο στο να δούμε επιτέλους έναν ωραίο αγώνα. Όμως στο τέλος πάντα την” νύφη” την πληρώνουν οι παράγοντες. Μα είτε υγειονομικοί λόγοι(COVID 19), είτε καπρίτσια υπουργείου με την ομοσπονδία (ΕΠΟ), είτε καπρίτσια των εκάστοτε ΕΠΣ με το σύνδεσμο διαιτητών , είτε γενικότερη οικονομική κρίση την χώρας άρα παντελής έλλειψη επιχορηγήσεων , γραφειοκρατία, μητρώο, αναστολές πρωταθλημάτων κλπ στο τέλος ο λογαριασμός πάει στους παράγοντες γι’αυτό και αυτοί φθίνουν με το χρόνο.

Έρχεται μια στιγμή που τα προβλήματα και οι δυσκολίες βαραίνουν περισσότερο από το κέφι και το όραμα και τότε έρχεται το αδιέξοδο άρα το μοιραίο παύση της λειτουργίας των ομάδων. Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε λοιπόν μια λύση σύντομα και να ξεκινήσει η αγωνιστική δραστηριότητα όσο ακόμα υπάρχει έρωτας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P