Σύμμαχος ο χρόνος στην Ομόνοια

Η Ομόνοια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ, όπου παρά την ισοπαλία χωρίς τέρματα, η προσπάθεια για καλό ποδόσφαιρο, με κυκλοφορία και η πολύ καλή αμυντική αντίδραση δείχνουν πως η… σκληρή δουλειά των προπονήσεων αποδίδει καρπούς.

Ωστόσο από την αρχή της προετοιμασίας, παρά τη μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σε κάθε φιλικό παιχνίδι παρατάσσετε με διαφορετική ενδεκάδα, με ζητούμενο να είναι η καλή χημεία.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν ενσωματωθεί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσίαζαν, τόσο για λόγους τραυματισμών, όσο και για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, η ομάδα θα προσπαθήσει να δέσει ακόμη περισσότερο.

Αυτή τη βδομάδα, θα διεξαχθούν τρεις προπονήσεις, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ ενδεχομένως δώσει και κάποιο φιλικό μεσοβδόμαδα, ώστε να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και να υπάρξει ακόμη περισσότερη αγωνιστική βελτίωση.

Τέλος, στις προπονήσεις δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P