Έτοιμος και πιο ισχυρός για τη φετινή χρονιά

Πανέτοιμη η ομάδα του Αρκαλοχωρίου για τη φετινή σεζόν.

Ο ΟΦΑ πέρυσι είχε μία αρκετά δύσκολη χρονιά, όμως τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, τερματίζοντας παράλληλα στην 12η θέση, έχοντας βάλει όμως, τις βάσεις για τη φετινή σεζόν.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για μία καλύτερη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Οι «πράσινοι» μοιάζουν πιο δυνατοί, έχοντας κρατήσει τον βασικό «κορμό», ενώ ταυτόχρονα, με εξαίρεση την μεταγραφή του Φρόκκου στον Ηρόδοτο τη λήξη του δανεισμού του Μονιάκη, και την αποχώρηση του Βιλανάκη, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν… κούνησε μαντήλι.

Οι μεταγραφές των Γιάννη Τσατσάκη και Δημήτρη Γιαπετζάκη θα δώσουν επιπλέον λύσεις στα ανασταλτικά της ομάδας, ενώ βρίσκονται στο μεταγραφικό προσκήνιο παίκτες για τη μεσαία γραμμή και για τα πλάγια, ώστε να καλυφτεί το κενό Ρενάλντο Φρόκκου.

Πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η γρήγορη σωτηρία, ωστόσο τα δείγματα στις προπονήσεις είναι άκρως θετικά και το κλίμα πολύ ευχάριστο, κάτι που δικαιολογημένα κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΑ να αισιοδοξούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P