Πολύτιμες συμβουλές για τα κορίτσια της ακαδημίας του Λίντο

Το τμήμα κοριτσιών του Λίντο, φιλοξένησαν για φιλικά παιχνίδια στο «Lido Soccer» τόσο την ομάδα της Νίκη Σητείας, όσο και της ακαδημίας «Gerards-Παπαδακης».

Οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές από δύο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, την Νικόλ Ριμπάνσκα και Θεανώ Καραλουκά, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν από δύο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, είχαν τα κορίτσια του αντίστοιχου τμήματος της ακαδημίας μας.

Το τμήμα κοριτσιών του Λίντο, φιλοξένησε για φιλικά παιχνίδια στο «Lido Soccer» τόσο την ομάδα της Νίκη Σητείας, όσο και της ακαδημίας «Gerards-Παπαδακης».

Στο πλαίσιο των παιχνιδιών αυτών, οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Νικόλ Ριμπάνσκα και Θεανώ Καραλουκά, βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνομίλησαν με τις νεαρές αθλήτριες, δίνοντάς τους χρήσιμες συμβουλές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P