Πανέτοιμος, με τα γνωστά προβλήματα για την πρόκριση ο Αλμυρός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλμυρού, για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Ελασσόνα, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Γαζίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Άντερσον Μπάνβο, Τάσο Παγώνη και Ραφαήλ Γιουκαρή.

Ο Τάσος Παγώνης ως γνωστόν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, από τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ευπαλίου, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Άντερσον Μπάνβο, είχε μία σύγκρουση στη προπόνηση και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Πέραν των ενοχλήσεων βέβαια, θα έμενε εκτός και για γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς αναμένεται ένα έγγραφο ακόμα για να μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αλμυρού.

Όσο αναφορά τώρα τον Ραφαήλ Γιουκαρή, επιστρέφει σήμερα στο Ηράκλειο και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον καθώς δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες καθώς απουσίαζε μετά τον απρόσμενο χαμό του πατέρα του.

Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, συμπεριλήφθηκαν οι: Χανιωτάκης, Θεοδωρόπουλος, Γκόγκος, Ενγκουέμ, Μπουρσέλης, Βαρβεράκης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Ντιονίσιο, Κοιλιάρας, Αντωνίου, Γκέτσι, Χαϊντίνι, Κατσικοκέρης, Αγαπάκης, Μάγκας, Τζαγκαράκης, Πατινιώτης και Ξενοκτιστάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P