Αλμυρός: Χωρίς Παγώνη αλλά με «Κατσίκο», Κοιλιάρα και Μπουρσέλη

Ο Αλμυρός το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας.

Το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για την επικείμενη αναμέτρηση στο Γάζι την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας βέβαια αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση μιας και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να γίνει κάτι καλό.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός είδε τις τελευταίες ημέρες τους Μπουρσέλη, Κοιλιάρα, Αντωνίου και Κατσικοκέρη να προπονούνται κανονικά με αποτέλεσμα να τους έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα, Άντερσον Μπάνβο, ο οποίος προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και εφόσον χρειαστεί θα προσφέρει.

Τώρα όσον αφορά τον Παγώνη, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου και αποχώρησε με αναγκαστική. Έτσι  αποφασίστηκε από τους ανθρώπους του Αλμυρού να μείνει εκτός και θα προπονηθεί ξανά σε φουλ ρυθμούς από την Δευτέρα.

Στον Αλμυρό θέλουν για μια ακόμα φορά τον κόσμο στο πλευρό τους για το σπουδαίο παιχνίδι και άπαντες είναι βέβαιοι ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν μια ακόμα πρόκριση και να προχωρήσουν στον θεσμό του κυπέλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P