Ώρα πρόκρισης για τον Αλμυρό

Υποδέχεται στις 16.00 τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Να συνεχίσει το «ταξίδι» του στο Κύπελλο Ελλάδας θέλει ο Αλμυρός, που το απόγευμα φιλοξενεί την ομάδα από τη Φωκίδα. Το ζητούμενο για τους «πορτοκαλί» δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από την πρόκριση στη γ’ φάση του θεσμού, εκεί όπου περιμένει ήδη η Ελασσόνα.

Στο σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη, βέβαια, έχουν ρίξει όλο το… βάρος στο σημερινό τους «εμπόδιο», το οποίο θέλουν να ξεπεράσουν με επιτυχία. Στις τάξεις της ομάδας του Γαζίου υπάρχει πίστη για τη νίκη, ενώ κανένας δεν υποτιμάει τον αντίπαλο. Μπορεί η διοργάνωση να μην αποτελεί τον βασικό στόχο του Αλμυρού, ωστόσο στόχος είναι να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα σχέδια του τον τιμωρημένο Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ και τον τραυματία Γιάννη Κοιλιάρα. Ο Ραφαήλ Γιουκαρή απείχε από τις προπονήσεις, αφού απουσίαζε με άδεια και ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην αποστολή την τελευταία στιγμή, θα είναι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Στον αντίποδα, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, που είχε «ανεβάσει» πυρετό, ξεπέρασε το πρόβλημα του και είναι ετοιμοπόλεμος.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Θεοδωρόπουλος, Γκόγκος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Βαρβεράκης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Ντιονίσιο, Γκέτσι, Χαϊντίνι, Κατσικοκέρης, Αγαπάκης, Μάγκας, Τζαγκαράκης, Πατινιώτης, Παγώνης, Ξενοκτιστάκης και Αντωνίου.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P