Εκτός Ενγκουέμ-Κοιλιάρας, «ερωτηματικό» ο Γιουκαρής

Χωρίς τον Ενγκουέμ αλλά και τον Κοιλιάρα, θα αγωνιστεί για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αλμυρός, ενώ ερωτηματικό έχει δίπλα στ’ όνομά του Ραφαήλ Γιουκαρή, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Η προετοιμασία του Αλμυρού για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Ευπαλίου, συνεχίστηκε κανονικά και σήμερα, με τον Γιάννη Κοιλιάρα να συνεχίζει τη θεραπεία του, χάνοντας ουσιαστικά και δεύτερο παιχνίδι, μετά από αυτό της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ εκτός θα είναι και ο Ενγκουέμ που «κουβαλάει» τιμωρία δύο αγωνιστικών (εξέτισε την 1η με Αετό Λουτρών) και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την προπόνηση σήμερα, απουσίαζε δικαιολογημένα ο Ραφαήλ Γιουκαρής, που έχει λάβει άδεια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Μπουρσέλης, που εκτός απροόπτου θα κάνει και το ντεμπούτου με τη φανέλα του Αλμυρού.

Η προετοιμασία του Αλμυρού θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (17:45), με τον Χρήστο Αντωνίου να έχει έξτρα πρωινή προπόνηση, για να μπορέσει σταδιακά να βρεθεί στη φυσική κατάσταση που βρίσκονται και οι υπόλοιποι στην ομάδα.

Ο αγώνας του Αλμυρού με τον Απόλλων Ευπαλίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00, για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και εάν καταφέρει να προκριθεί ο Αλμυρός, τότε λίγες ημέρες αργότερα, στις 28/09 θα φιλοξενήσει την Ελασσόνα για την 3η φάση του θεσμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P