Φιλική νίκη της Επισκοπής, 2-1 τον Πόρο (pics)

Σε φιλικό προετοιμασίας τέθηκαν αντιμέτωποι Επισκοπή και Πόρος, με την ομάδα του Ρεθύμνου να επικρατεί 2-1, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Σταθόπουλος και ο Σαμουρκασόβι, ενώ μείωσε για τους Ποριανούς με πέναλτι ο Καστελλιανάκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πόρο να χάνει τη πρώτη καλή στιγμή και πιο συγκεκριμένα, στο 4’ ο Καστελλιανάκης με σουτ, ανάγκασε τον Καλογεράκη στην πρώτη του επέμβαση.

Στο 21’ η Επισκοπή, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά του Σουλεϊμάν, ο Σταθόπουλος με καρφωτή κεφαλιά από κοντά, έκανε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πόρος «απάντησε» με νέα ευκαιρία και πάλι με τον Καστελλιανάκη, όμως όπως στη φάση του 4’ έτσι και σε αυτήν του 22’, ο Καλογεράκης κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Η Επισκοπή κατάφερε στο 33’ να βρει και δεύτερο γκολ με τον Σαμουρκασόβι είναι αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ρεθύμνου. Στο 44’, νέα ευκαιρία για τον Πόρο, με τον Μπάμπη να σουτάρει από διαγώνια θέση, ο Καστελλιανάκης με προβολή προσπάθησε να της αλλάξει πορεία και να την στείλει προς τα δίχτυα, όμως δεν μπόρεσε να προλάβει τη μπάλα. Το πρώτο μέρος, ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 υπέρ της Επισκοπής.

Στο 56’, νέα ευκαιρία για τον Πόρο, αυτή τη φορά με τον Ξυλούρη να αστοχεί όμως, με τον Πόρο να βρίσκει δίχτυα στο 65΄ όταν μετά από ανατροπή του Καστελλιανάκη μέσα στη περιοχή, ο ίδιος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα». Στο 81’ η Επισκοπή έφτασε αρκετά κοντά στο 3-1, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμουρκασόβι, η προσπάθειά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πόρου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Κεφαλάς, Λάμτσε, Σουλεϊμάν (64′ Σκεντεράι), Πολίτης, Σαμουρκασόβι, Ουοττάρα, Εμπουέλε, (81′ Βουκελάτος), Χοβανισιάν (79′ Αμπαφού), Κρίκλοου (64′ Κούτσιας), Σταθόπουλος (79′ Τσιλεδάκης).

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Νίκενσον Π., Αυγουστάκης (88′ Ζούζουλας), Φρόκου (54′ Ξυλούρης), Καλαϊτζάκης (77′ Κομνηνός), Καλαμιώτης (77′ Μαγάκης), Καστελλιανάκης (81′ Πακιουφάκης), Μπάμπης (87′ Μπούγκα), Ουζούνογλου (81′ Αρχοντάκης), Παπαδομιχελάκης (87′ Μεχμετάι), Σημαιάκης (66′ Ριζάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P