
Οι Μοίρες κατάφεραν να κερδίσουν τη Νίκη Σητείας στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο.
Η ομάδα της Μεσσαράς το απόγευμα του Σαββάτου έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Σητείας, βγάζοντας εξαιρετικά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας την δουλειά που κάνουν όλο το καλοκαίρι.
Μάλιστα κύκλοι της ομάδας αναφέρουν ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση του σωματείου στα τόσα φιλικά που έχει δώσει μέσα στο καλοκαίρι γεμίζοντας έτσι αυτοπεποίθηση και πίστη για κάτι καλό στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Χρήστος Ορφανουδάκης είδε αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις να βγαίνουν ακριβώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ευελπιστεί σε περαιτέρω δουλειά προκειμένου να γίνεται σε όλα τα ματς μέσα στη σεζόν.