Τραπέζι στον Πόρο – Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του (pics)

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο γεύμα είχαν το βράδυ της Πέμπτης (8/9) οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του Πόρου.

Συγκεκριμένα, μετά τη προπόνηση, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στη ταβέρνα Παρασύρης στο Τομπρούκ, όπου οι επιχειρηματίες Μιχάλης Παρασύρης και ο γαμπρός του Χρήστος Ντάνας, προσέφεραν ένα πλούσιο γεύμα στην ομάδα του Πόρου.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Πόρου Μιχάλης Μαγάκης πρόσφερε μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, ένα λάβαρο κι ένα κασκόλ του συλλόγου στους οικοδεσπότες, με τους μπλε να τους ευχαριστούν για την θερμή υποδοχή και το τραπέζι.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Πόρος ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία Μιχάλη Παρασύρη και τον γαμπρό του Χρήστο Ντάνα για το δείπνο που παρέθεσαν στην αποστολή της ομάδας μετά την προπόνηση της Πέμπτης (08/09).

Η οικογένεια Παρασύρη Ντάνα έκανε το τραπέζι και φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες του Πόρου στην ταβέρνα “Παρασύρης” στο Τομπρούκ. Μιχάλης Παρασύρης και Χρήστος Ντάνας υποδέχθηκαν πολύ ζεστά την αποστολή της ομάδας και φρόντισαν όλα να είναι στην εντέλεια.

Στους άψογους οικοδεσπότες ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Μιχάλης Μαγάκης πρόσφεραν μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, ένα λάβαρο κι ένα κασκόλ του συλλόγου. Φίλοι Μιχάλη Παρασύρη και Χρήστο Ντάνα σας ευχαριστούμε για όλα και σας προσκαλούμε στο γήπεδο!»

Δείτε εικόνες από την όμορφη βραδιά:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P