Σημαντικές επιστροφές στον Ζαρό, που θα παίζει Α2 ΕΠΣΗ

Τραπέζι της διοίκησης στους παίκτες.

Ο Ζαρός ανακοίνωσε ότι στους «πράσινους» επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Ξεκαρδάκης (δεν προχώρησε η μεταγραφή στον ΑΟΤ), ο Κλεάνθης Μάτσας και ο Ανέστης Γρηγορίου. Στο μεταξύ, η ομάδα αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΠΣΗ και τη νέα σεζόν θ’ αγωνιστεί στην Α2 ΕΠΣΗ. Η σχετική ενημέρωση:

«Την ευκαιρία να τα πουν και να σχολιάσουν τα της προετοιμασίας είχαν χτες το βράδυ, Διοίκηση, προπονητής και παίχτες της ομάδας μας, βρισκόμενοι σε καφενείο του χωριού για να απολαύσουν το δείπνο που παραχώρησε η Διοίκηση!!

Μεταξύ άλλων η Διοίκηση ενημέρωσε για τα εξής:

Επιστρέφουν στην ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Ξεκαρδάκης (δεν προχώρησε η μεταγραφή στον ΑΟΤ), ο Κλεάνθης Μάτσας και ο Ανέστης Γρηγορίου και αναμένεται άμεσα να ενταχθούν στις προπονήσεις!

Στην Α2 κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ομάδα μας, αποδεχόμενη την πρόταση της ΕΠΣΗ, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης κατηγοριών.

Συνεχίζουμε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, ενώ την Παρασκευή η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Φαιστού».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ