Έξτρα… δουλειά για Ενγκουέμ και Γκέτσι

Με διπλή προπόνηση συνέχισαν σήμερα τη προσπάθειά τους να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης οι Ενγκουέμ-Γκέτσι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μάριου Ζερβίδη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, το άμεσου συνεργάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Ενγκουέμ που βρίσκεται μόλις λίγα 24ώρα στο Ηράκλειο, έχει μείνει πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης καθώς η υπόλοιπη ομάδα έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 27 Ιουλίου, κάτι που αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο του Αλμυρού να τον «φορτώσει» εξαντλώντας όλα τα περιθώρια για να είναι έτοιμος στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Πέραν του Ενγκουέμ, έξτρα πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και ο Αουρέλ Γκέτσι, που είχε υποστεί ένα πρόβλημα τραυματισμού και τον είχε αφήσει αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων και για τον λόγο αυτό, πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις.

Για αύριο, έχει προγραμματιστεί μονή προπόνηση για όλους τους ποδοσφαιριστές, το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, στην οποία επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα και ο Γιώργος Χανιωτάκης που είχε προσβληθεί από ίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P