Δημ. Ρεπανάς: «Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για το Μητρώο – Ο ΟΦΑΜ είναι εδώ!»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΦΑΜ ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην ένταξη της ομάδας στο Μητρώο.

Μπήκε στο Μητρώο και ο ΟΦΑΜ!

Ο ΟΦΑΜ εντάχθηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ, με την επιτυχία αυτή να είναι μεγάλη, αν αναλογιστούμε πως η νέα διοίκηση έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τις 8 Αυγούστου.

Ένα σπουδαίο κατόρθωμα από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, η οποία παρά τη μεγάλη διαδικασία που χρειάζεται για την συγκέντρωση και την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων για την ένταξη υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, κατάφερε και πήρε την έγκριση.

Οι ενέργειες των ανθρώπων την ομάδας, δείχνουν και την οργάνωση που υπάρχει στον ΟΦΑΜ, οι οποίοι παρά, τις λίγες βδομάδες που έχουν αναλάβει το σωματείο, κατάφεραν και εντάχθηκαν στο Μητρώο, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Ρεπάνας μέσω του ????????????????????????????????????????, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην ένταξη στο Μητρώο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον ΟΦΑΜ της νέας εποχής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίστηκαν για να μπει η ομάδα στο Μητρώο. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν, ήταν μια τεράστια προσπάθεια και ως καινούργια διοίκηση αναλάβαμε στις 8 Αυγούστου να επιτελέσουμε ένα έργο πολύ βαρύ για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Σε λίγες ημέρες καταφέραμε να ξαναγίνουμε ομάδα, να ενταχθούμε στο Μητρώο, που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, με τα χαρτιά που πρέπει να συγκεντρωθούν και τη γραφειοκρατία που υπάρχει. Από τη πλευρά μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βοήθησε.

Ο ΟΦΑΜ όχι μόνο επέστρεψε, δεν φύγαμε ποτέ, ήμασταν εδώ, θα ήμαστε εδώ και θα ήμαστε και πρωταγωνιστές στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου. Να ευχηθώ παράλληλα σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P