
Στο Ηράκλειο έφτασαν εννέα ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ηροδότου, ο οποίος ξεκινάει το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Πιο συγκεκριμένα εννέα ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Παύλος Μαρκής, Γιώργος Πετσίτης, Χρήστος Μπατσής, Στάθης Λάμπρου, Γιώργος Φέκκας, Χρήστος Ψωμιάδης, Κώστας Κυριακίδης, Μιχάλης Φράγκος και Χρήστος Ρέτσος βρίσκονται ήδη στο νησί μας και το Ηράκλειο και θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Μάλιστα οι εννέα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο “Kostis espresso” που είναι και από τους χορηγούς της ομάδας και απολαμβάνουν τον πρωινό τους καφέ.