
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στο 2ο μέρος όπου κατάφερε να διορθώσει πολλά… λάθη του πρώτου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι των Μοιρών 5-0 στον Κρουσώνα.
Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κρασανάκη, στην επανάληψη κατάφεραν να διορθώσουν πολλά από αυτά που τους επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός, κάτι που βελτίωσε την απόδοσή τους. Στο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανωγειανάκη.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ βρήκε τέσσερα ακόμα γκολ, με τον Κουράκη να κάνει το 2-0, τον Κουτσογιαννάκη το 3-0, τον Γαρεφαλάκη το 4-0 και τον νεοαποκτηθέντα Μεταξάκη να διαμορφώνει το τελικό 5-0.
Στο παιχνίδι αυτό για τον ΠΑΟΚ, πήραν χρόνο συμμετοχής οι τερματοφύλακες Πουλάκης-Μανιαδάκης οι οποίοι μετέχουν στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν.
ΠΑΟΚ: Μανιαδάκης, Κανδηλάκης, Γιαλυτάκης, Βαρδής, Κουτσογιαννάκης, Παπαδιός, Σηφάκης, Ανωγειανάκης, Κουράκης, Μεμοτσέλα, Μεταξάκης
Έπαιξαν και οι: Τριάντης, Πουλάκης, Γαρεφαλάκης, Χατζηδάκης, Γιανναδάκης
Μοίρες: Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Ιερωνυμάκης, Μεντουδάκης, Κιόρι, Πολυχρονάκης, Καρταλιανάκης, Σφυριδάκης Μανώλης του Γιώργου, Πηρουνάκης
Έπαιξαν και οι: Σκαπέρδας, Δανδάλης, Σφυριδάκης Μανώλης του Αντώνη, Χριστοδουλάκης