Με απουσίες στην φιλική «ρεβάνς» ο ΑΟΑΝ

Στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, επικεντρώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο, με τον Μανώλη Σκύβαλο βέβαια, να καλείται να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, κάτι όμως που δίνει την ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο ΑΟΑΝ φιλοξένησε τον ΠΟΑ στον Άγιο Νικόλαο, με τους «Ατσαλενιώτες» να επικρατούν 0-2 και πλέον όμως, θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στο Ατσαλένιο.

Αυτό που θέλουν στον ΑΟΑΝ, δεν είναι η «ρεβάνς», καθώς πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και το σκορ έρχεται σε… δεύτερη μοίρα, αλλά θέλουν αν δουν βελτίωση, σε τομείς που έχουν δουλέψει αυτό το διάστημα.

Για τον Μανώλη Σκύβαλο πάντως, είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να… δουλέψει με απουσίες και μάλιστα σημαντικές, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Πιθαρούλης, Τσανάι, Μηνάς και Μπαράτα.

Πρόκειται για τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα στηριζόταν οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας και θα πρέπει ο ΑΟΑΝ να αποδείξει πως μπορεί να βρει λύσεις και χωρίς… αυτούς.

Οι Πιθαρούλης-Μηνάς έχουν ενοχλήσεις, ενώ ο Μπαράτα έχει υποστεί αιμάτωμα και δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του, όσο αναφορά τον Τσανάι, θα απουσιάζει λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε παρακάτω, φωτογραφίες απο τη σημερινή προπόνηση: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P