Φιλική ανατροπή για τη Βόνη

Φιλική ανατροπή για τη Βόνη επί του Κεραυνού, επικρατώντας με 1-3.

Στο πρώτο μέρος έγινε ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες και τον Κεραυνό να είναι αυτός που σκόραρε, με πέναλτι του Ξημεράκη. Η Βόνη στην επανάληψη βελτιώθηκε και έφτασε στην ανατροπή, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν μια καλή προπόνηση εν’ όψει της συνέχειας.

Για τη Βόνη το 1-1 σημείωσε ο Ανυφαντάκης με κεφαλιά, ενώ το προβάδισμα έδωσε ο Καλογερίδης. Το τελικό 1-3 υπέγραψε ο Χαμιλάκης, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, από ένα δυνατό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνος: Αντωνιδάκης, Ραπανάκης, Χρονάκης, Ανδρεανίδης, Μαυροζαχαράκης, Μαυρογιαννάκης, Κωσταντακόπουλος, Γωνιανάκης, Καλλέργης, Παπαδάκης, Ξημεράκης.

Έπαιξαν και οι: Δεληγιαννάκης, Χαχλιουτάκης Χριστοδουλάκης, Κουγιός, Κιτσίκου, Κουναλάκης, Χατζηνικολάκης, Τσαγκαράκης. Χατζηπαράσχος, Δρακάκης, Ανδρουλάκης.

Βόνη: Δροσοτάκης, Γελαδάς Κελαράκης, Χατζησεβαστός, Αλεξίου, Καλαιτζάκης, Κουκάκης, Ζερβάκης, Μυρωδιάς Τ., Παπακώστας, Κόκκινος.

Έπαιξαν και οι: Λουρίδας, Ανυφαντάκης, Μυρωδιάς, Καλογερίδης, Βλάχος, Μποστάν, Σκαρβελάκης, Τσουγκράνης, Χαμιλάκης, Λάμπρου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P